banner913
banner932
banner1032

Alara Berktuğ, JiuJitsuTürkiye şampiyonu

banner1020

“100. Yıl Cumhuriyet Bayramı JiuJitsu Turnuvası’na katılan KKTC Kempo Savunma Sporlar Federasyonu JiuJitsu Milli takım sporcularımızdan Alara Berktuğ, U23 kategorisinde rakibi Seval Tekin’i yenerek Newazagi Türkiye şampiyonu oldu

banner974
Alara Berktuğ, JiuJitsuTürkiye şampiyonu

banner971
Kartal Belediyesi, ‘100. Yıl Cumhuriyet Bayramı JiuJitsuturnuvası’na ev sahipliği yaptığı organizasyona katılan KKTC Kempo Savunma Sporları JiuJitsu Milli takım önemli başarıla elde etti. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Türkiye Muaythai Federasyonu iş birliğinde Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen “100. Yıl Cumhuriyet Bayramı JiuJitsu turnuvasındaki müsabakaya 37 spor kulübünden 300’den fazla sporcu katıldı.
KATILIMCILAR
Turnuvaya İstanbul Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel, Muaytahı Federasyonu jiujitsu yürütme kurulu organasizyondan sorumlu başkan Fikret Dikmen, JiuJitsu Marmara Bölge başkanı Aydın Kaya, Kartal Belediyesi başkan yardımcısı Adem Uçar, KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu JiuJitsu WFMC Federasyonu başkanı Mehmet İngenç ile çok sayıda sporsever katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan müsabakalarda 5 tatami (müsabaka alanı) üzerinde karşılaşan farklı yaş ve kategorilerde sporcular kıyasıya mücadele gerçekleştirdi. Profesyonel hakemlerin yönettiği yaklaşık tüm gün süren turnuvada, genç ve minik sporcular kazanmak için ter dökerken müsabakalar nefes kesti.
TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
“100. Yıl Cumhuriyet Bayramı JiuJitsu Turnuvası’na katılan KKTC Kempo Savunma Sporlar Federasyonu JiuJitsu Milli takım sporcularımızdan Alara Berktuğ, U23 kategorisinde rakibi Seval Tekin’i yenerek Newazagi Türkiye şampiyonu oldu. Vedat Aydın ise Newazagi Türkiye ikincisi olarak önemli başarılara imza attı. Turnuvada finallerin ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.