banner913
banner932
banner1012

Islak Saçlara Şekil Vermenin En Havalı 7 Modeli

banner1020

Yaz sıcaklarında duş alıp çıkmak, kadınları vakitten kazandıran şeylerden biri. Peki, ıslak saçla nasıl bir model yapıldığında modern ve havalı görünüyor biliyor musunuz? Gelin en iyi ıslak saç modellerini tüm dünyanın takip ettiği kadınlardan öğrenelim… İşte ıslak saçla yapabileceğiniz en havalı 7 model

banner974
Islak Saçlara Şekil Vermenin En Havalı 7 Modeli

banner971

YÜKSEK TOPUZ

Sudan çıktıktan sonra ıslak saçlarınızla baş etmenin en kolay yollarından biri sıkı bir yüksek topuz. Bella Hadid'in ıslak saçlarını kullandığı bu model, sahil güzelliğinizde seksapalite dozunu arttıracak.

Yüksek, sıkı topuzun bir başka müdavimi ise yeni nesil süpermodel Hailey Baldwin. Baldwin de ıslak saçlarına stil vermek için topuzun pratik ama seksi duruşundan vazgeçmiyor. 
 

GEVŞEK ÖRGÜ

Kumsalın şık güzellik alternatiflerinden biri de örgü. İster saçlarınız kuruduktan sonra ister kurumadan yaptığınız örgü, plaj stilinizi anında yükseltecek. Yeni nesil örgü, zengin seçenek yelpazesiyle işinizi hem kolaylaştıracak hem de plajda cool görünmenizi sağlayacak.

DOĞAL DALGALAR

Victoria's Secret meleklerinin plajdaki kusursuz güzelliklerinin sırrı tabii ki de gösterişli sahil dalgaları. Tuzlu su etkisindeki yumuşak ve eğlenceli dalgalar plaj stilinizi mükemmel bir şekilde tamamlayabilir. 

 

Elsa Hosk, Josephine Skriver ve daha birçok meleğin favorisi olan gösterişli kumsal saçı için doğru yol izlemek önemli. Tuzlu su sonrası saça şekil veren spreyler, saçlarınızdaki karışıklığı önleyip su sonrası istediğiniz şekli vermenizi sağlayacaktır.

AKSESUARSIZ OLMAZ

Saç aksesuarları plajda güzellik imdadınıza yetişiyor. Fransız it-girl Jeanne Damas, geniş hasır şapkalarla hem yüzü hem saçlarını gizlemeyi tercih ediyor.

Plaj aksesuarı konusunda boneden cap'e şapkadan vizöre, birçok seçeneğiniz olsa da Emily Ratajkowski'nin bandanası bizim favorimiz. Nostaljik havasıyla retro bir görünüm sunan sofistike bandana, plajda gözleri üzerine toplamak isteyenler için ideal.

AT KUYRUĞU

Saçlarınızla ne ıslakken ne kuruduktan sonra uğraşmak istemiyorsanız, at kuyruğu tam size göre. Saçınızı bir yandan hızlıca kurumasını sağlarken, etraftaki kumlara etkileşimi kesen at kuyruğu birçok farklı seçeneğiyle bir arada.

Saçlarınızla ne ıslakken ne kuruduktan sonra uğraşmak istemiyorsanız, at kuyruğu tam size göre. Saçınızı bir yandan hızlıca kurumasını sağlarken, etraftaki kumlara etkileşimi kesen at kuyruğu birçok farklı  

Eğer at kuyruğunuzda farklılık arıyorsanız, sizi Kendall Jenner'ın güzellik hilesiyle tanıştıralım. At kuyruğunu retro kakül formuna sokan genç ikon, plaj güzelliğine ilham veriyor.

YARIM TOPLAMA

Sahilin havalı ve genç modellerinden biri de yarım toplu saçlar. Bu yaz plajda da trendleri takip etmek istiyorsanız, güzellik sahnesinin yeni yıldızı olan bu modele İtalyan it-girlChiara Ferrragni gibi şans verin.

ENSE TOPUZU

Sokağın popüler modeli modern ense topuzu, plaj hayatına da kolayca adapte oldu. Sudan çıktığınız an bronzlaşmak için vakit kaybetmek ve ıslak saçlarınızla uğraşmak istemiyorsanız, bu pratik ama cool modele şans verin!

Sokağın popüler modeli modern ense topuzu, plaj hayatına da kolayca adapte oldu. Sudan çıktığınız an bronzlaşmak için vakit kaybetmek ve ıslak saçlarınızla uğraşmak istemiyorsanız, bu pratik ama cool modele şans verin!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.