banner913
banner932
banner1032

Rum polisinde terör teyakkuzu

banner1020

Rum güvenlik güçleri, Güney’de bulunan İsrail’le ilişkili unsurlara terör saldırısı gerçekleştirilebileceği yönünde istihbarat aldı; güvenlik önlemleri artırıldı

banner974
Rum polisinde terör teyakkuzu

banner971
Güney Kıbrıs’ta bulunan İsrail’le ilişkili unsurlara terör saldırısı gerçekleştirilebileceği istihbaratı alan Rum hükümetinin, güvenlik önlemlerini arttırdığı bildirildi.
Güney’de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, Rum güvenlik güçlerinin, Güney Kıbrıs’ta bulunan İsrail’le ilişkili unsurlara terör saldırısı gerçekleştirilebileceği yönünde istihbarat aldıklarını, bu sebepten ötürü de güvenlik önlemlerini arttırdıklarını yazdı.
Gazete, geçtiğimiz hafta elde edilen söz konusu bilgiler doğrultusunda Güney Kıbrıs’taki tüm şehir ve köylerdeki polis merkez ve karakollarına güvenlik önlemlerini arttırmaları talimatının verildiğini vurguladı.
Haberde, Güney Kıbrıs’ta 3 bin İsrailli'nin daimi ikamet etmekte olduğu ifade edilirken geçtiğimiz yıl İsrail basınında çıkan haberlerde ise Kıbrıs’ta yaşayan İsraillilerin sayısının 12 ila 13 bin olduğu iddiasının yer aldığını ancak bu kişilerin ne kadarının Güney Kıbrıs, ne kadarının ise KKTC’de yaşadığının belirtilmediği kaydedildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.