banner913
banner932
banner1012

Letimbiotis: Cuellar ile Hristodulidis’in ikinci görüşmesi daha ayrıntılı olacak

banner1020

banner974
Letimbiotis: Cuellar ile Hristodulidis’in ikinci görüşmesi daha ayrıntılı olacak

banner971
Rum Hükümet Sözcüsü Konstandinos Letimbiotis, Pile-Yiğitler yolu konusunda varılan karşılıklı anlayış mutabakatındaki tüm maddelerin tam anlamıyla uygulanabilmesinin, iki toplumun da menfaatine olacağını söyledi.
Fileleftheros gazetesi, Letimbiotis’in dün, gazetecilere yaptığı açıklamalarda, Pile konusunda henüz yeni bir gelişme olmadığını ve kendilerinin her fırsatta, BM Barış Gücü (UNFICYP) ile temasa geçtiklerini söylediğini yazdı.
Habere göre Letimbiotis, BM Genel Sekreteri’nin Kişisel Danışmanı Maria Angela Holguin Cuellar’ın adadaki temaslarında karşılıklı anlayış mutabakatından bahsedip bahsetmediğinin sorulması üzerine, temaslarının daha çok, iki tarafın görüşlerine dair bilgi almakla ilgili olduğunu kaydetti.
Letimbiotis, Cuellar ile Hristodulidis’in 11 Mart’ta bir araya gelerek, meselelerle ilgili ilk kez daha ayrıntılı bir görüşme yapacaklarını belirtti.
Habere göre Letimbiotis, Cuellar’ın Londra haricinde başka AB ülkelerine gitme düşüncesi bulunduğunu; ancak programının resmen BM tarafından duyurulduğunu söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.