banner913
banner932
banner1032

Larnaka ve Limasol’da soygun

banner1020

Larnaka’da bir müteahhidin evinden yarım milyon Euro değerinde mücevher ve kol saatleri çalındı. Limasol’da ise maskeli ve silahlı kişiler, bir bet ofisine giderek çalışanı silahla tehdit edip kasadaki 8 bin Euro’yu alarak kayıplara karıştı

banner974
Larnaka ve Limasol’da soygun

banner971
Larnaka’da önceki sabahın erken saatlerinde, yabancı uyruklu tanınmış bir müteahhidin evinden yarım milyon Euro değerinde mücevher ve kol saatlerinin çalındığı bildirildi.
Güney’de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, kimliği henüz belirlenemeyen maskeli 4 kişinin evin arka kapısından içeriye girdiklerini, içerde ev sahibi ve iki hizmetçiyle karşılaştıklarını, bahçe makasıyla bu kişileri tehdit ederek cep telefonlarını ve üzerlerinde bulunan takıları aldıklarını, ardından da ev sahibini tehdit ederek kasayı açmaya zorladıklarını yazdı.
Ev sahibinin korkarak, faillerin söylediklerini yaptığını kaydeden gazete, kasada bulunan her şeyi alan faillerin, koşarak gözden kaybolduklarını belirtti.
Haberde polisin, faillerin ev sahibini evin içinde kasa olduğunu bilebilecek kadar yakından tanıdığı değerlendirmesinde bulunduğu ve soruşturmayı da bu yönde yaptığı ifade edildi.
LİMASOL’DA 8 BİN EURO’LUK SOYGUN
Gazete, bir diğer haberinde de Limasol’daki bir bet ofisinde pazar günü, maskeli ve silahlı kişiler tarafından 8 bin Euro’luk soygun gerçekleştirildiğini haber verdi.
Faillerin, soygunu gerçekleştirmeden önce bir süre bet ofisteki çalışma ortamını takip ettiklerini kaydeden gazete, içerde tek kişi kaldığından emin olduklarında bet ofise girerek, 28 yaşındaki çalışanı silahla tehdit edip kasada bulunan parayı vermeye zorladıklarını yazdı.
Haberde, faillerin 8 bin Euro’yu alarak kayıplara karıştığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.