banner913
banner932
banner1032

Yürekler ağza geldi

banner1020

Lefkoşa'da bazı noktalarda çalışmayan trafik ışıkları yol güvenliğini tehlike attı. Sürücülerin ve yayaların ilerlemekte zorlandığı anlarda yoldan geçen bir ambulansın bir aracı teğet geçtiği anlar, yürekleri ağızlara getirdi, şans eseri bir kaza yaşanmadı

banner974
Yürekler ağza geldi

banner971
Lefkoşa'da bu sabah Ortaköy trafik ışıkları çalışmadı. Sürücüler 4 yönlü yolda ilerlemekte zorluk yaşadı. O anlarda bir ambulansın yoldan geçmesi ise yürekleri ağızlara getirdi.
HALKIN SESİ kamerasına yansıyan görüntülerde hastane yolundan gelerek Ali Rıza Efendi Caddesi boyunca hızla ilerleyen ambulansın, Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi'nden hastane yoluna dönmek için bekleyen beyaz salon bir otomobili adeta teğet geçtiği görüldü.
Önceki hafta Girne'de Eziç Işıklarında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan ve hatalı trafik ışıklarının neden olduğu iddia edilen kaza hala hafızlardayken yaşanan bu durum, yollarda can güvenliğinin bir kez daha sorgulanmasına neden oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.