banner913
banner932
banner1012

Yeni Girne Hastanesi ihalesi Tüfekçi ve Gülenay’ın

banner1020

Uzun süredir tamamlanması beklenen Yeni Girne Hastanesi’nin ihalesi sonuçlandırıldı. İhale Tüfekçi ve Gülenay İnşaat Şirketi’ne verildi

banner974
Yeni Girne Hastanesi ihalesi Tüfekçi ve Gülenay’ın

banner971

 
Yeni Girne Hastanesi için Merkezi İhale Komisyonu’nun (MİK) değerlendirmesi sonuçlandı. MİK’in oybirliği ile aldığı kararla Girne Hastanesi Yapım İşi İhalesi, Tüfekçi ve Gülenay İnşaat Şirketlerinin iş ortaklığına verildi.
19 Ekim Çarşamba gününe dek, 5 mesai günü itiraz amaçlı askıda kalacak olan sonuç, itiraz olmaması halinde kesin karara bağlanıp sözleşme aşamasına geçilecek.
MİK’ten alınan bilgide; “Yapılan inceleme ve araştırma sonucunda talep edilen Teknik ve Hukuki görüşler dikkate alınarak, komisyon 235/2022 numaralı ihaleyi Tüfekçi ve Gülenay İnşaat Şirketlerinin iş ortaklığına karar üretmiştir” denildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.