banner913
banner932
banner1012

Veliler endişeli

banner1020

Hamitköy’deki Dr. Fazıl Küçük İlkokulu'nda okul saatlerinde de devam eden tadilat çalışmaları, velilerin tepkisini çekiyor

banner974
Veliler endişeli

banner971
Murat ASLAN
2023-24 Eğitim yılının ilk döneminde birçok deprem riski olan okullarda başlayan iyileştirme ve ek derslik çalışmaları bazı okullarda tamamlanırken, bazılarında ise tadilatı yapan şirketlerin masrafların yüksek olması nedeniyle bir süreliğine işleri durdurmaları nedeniyle ikinci dönemde bu tadilat çalışmaları devam ediyor.
Hamitköy’de bulunan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu öğrencilerinin aileleri endişeli. Veliler, okul saatlerinde, okulun bahçesi içerisinde devam eden tadilat ve ek derslik çalışmaları dolayısıyla, evlatlarının zarar görmesinden korkuyor. “Evlatlarımızı okula endişeyle yolluyoruz” diyen veliler, inşaatın çocukların ders saatleri dışında devam etmesini talep ediyor.
Özellikle yüksek yerlere sıva atılması için kurulan iskelelerden dolayı çocuklarının güvenliğinden endişe duyan veliler “Bu çalışmalar neden 3 aylık yaz tatilinde yapılmadı. Ayrıca yapılan bu işler neden öğrencilerin olmadığı saatlerde yapılmıyor?” diye sorguluyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.