banner913
banner932
banner1012

Üç haneli vakalar yolda

banner1020

Prof. Dr. Hasan Güngör, şu anki vaka sayılarının bir an önce önüne geçilmez ise önümüzdeki hafta Güney Kıbrıs'ta olduğu gibi bizde de 3 haneli rakamların görüleceğine dikkat çekti

banner974
Üç haneli vakalar yolda

banner971
 
 
Prof. Dr. Hasan Güngör, ülkemizde her geçen gün artan vaka sayılarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, şu anki vaka sayılarının bir an önce önüne geçilmez ise önümüzdeki hafta Güney Kıbrıs’ta olduğu gibi bizde de 3 haneli rakamların görüleceğine dikkat çekti.
Tedbirin elden bırakıldığını, halkın gevşediğini ve aşılanma oranında da bir düşüş gözlemlendiğini ifade eden Güngör, herkesin bir an önce kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini vurguladı.
Prof. Dr. Güngör’ün sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
“Rakamsal gelişim şöyle: 32, 49, 54, 66. Eminim hepiniz bu rakamların ne olduğunu biliyorsunuz. Son dört gündeki Covid-19 pozitif vaka sayılarımız. Bu gidişle en geç gelecek hafta pazar gün üç haneli rakamlar göreceğiz. Yani günlük 100’ün üzerinde Covid-19 vakası saptanacak. Belli ki tedbiri elden bırakmışız, bellik ki yazın gelmesiyle gevşemişiz Aşı oranımız her gün artmakla birlikte, aşılanma hızımızda da bir düşüş olduğu belirtilmekte. Bu şartlar altında hepimizin kendimize bir çeki düzen vermesi ve aşılarla ilgili sahip olduğumuz tereddütleri bir kenara bırakarak aşımızı yaptırmamız lazım. Aşıların bize ciddi bir koruma sağladığı aşikardır, dünyadaki uygulamalar bunu gösteriyor ve herkesi aşı konusunda teşvik etmemiz gerekmektedir. Aksi halde bu yazı çok kötü geçirme ihtimalimiz var ve gelecek kışa da kötü bir giriş yapma olasılığı git gide yükseliyor. Elimizde bu kadar bol aşı varken herkesin kendini önümüzdeki döneme hazırlaması şart. Artık devlet aşı bulamadı, hastanede yeterli kapasite kalmadı gibi gerekçelerin arkasına sığınmak da mümkün olmayacak !!!”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.