banner913
banner932
banner1012

Üç gece ışık kapatma eylemi yapılıyor

banner1020

Bu Memleket Bizim Platformu, ‘federasyon temelinde çözüm’ mesajı vermek için bugünden itibaren üç gece 21.30’da ışık kapatma eylemi başlatıyor

banner974
Üç gece ışık kapatma eylemi yapılıyor

banner971

Bu Memleket Bizim Platformu, adada federasyon temelinde çözüm isteğini göstermek için bugünden itibaren 3 gün, gece 21.30’da ışık kapatma eylemi planladı.
Platform adında Basın Emekçileri Sendikası tarafından yayımlanan bildiride, “Şu anda ilgili tüm kesimler 5+1 Zirvesi için Cenevre’de bulunmakta. 27 Nisan tarihi itibarıyla başlayacak olan görüşmelere buradan etki edebilmek ve federasyon talebimiz konusunda farkındalık yaratabilmek için tüm halkımızı 27-28 ve 29 Nisan tarihlerinde 21:30’da gerçekleştireceğimiz bir dakikalık ışık kapatma eylemine katılmaya davet ediyoruz” denildi.
Açıklamada, “ ‘Federal Birleşik Kıbrıs’ta aydınlık yarınlar için bir dakika karanlık’ eylemi sayesinde bir kez daha Federasyon Yolunda Birlikte Yürüyeceğiz” ifadesine de yer verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.