banner913
banner932
banner1012

UBP, yeni genel sekreterini belirliyor

banner1020

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, UBP Genel Sekreterliği görevini bıraktı. Yeni Genel Sekreterlik için partide bugün seçim yapılacak

banner974
UBP, yeni genel sekreterini belirliyor

banner971

 

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Hasan Taçoy, uzun bir süredir parti içerisinde devam eden genel sekreterlik tartışmalarının bugün son bulacağını açıkladı.

Taçoy, bugün saat 17.00’de Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi’nin toplanacağını ifade ederek genel sekreterlik seçiminin yapılacağını belirtti.

Bilindiği üzere parti içerisinde Hamza Ersan Saner, Resmiye Canaltay Eroğlu, Kutlu Evren gibi isimlerin genel sekreterlik için adı sıkça geçiyor.

UBP Genel Sekreterliği görevini bırakan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy “Benim görevim artık sadece Bakanlık olacak. Genel Sekreterlik görevim içinde herkesle birlik beraberlik içinde çalışmaya gayret gösterdim” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.