banner913
banner932
banner1012

UBP, Mağusa’da arapsaçı

banner1020

UBP Mağusa ilçesinde İsmail Arter adaylığını açıklarken, partinin önde gelenlerinden Cem Dana’nın ise bağımsız aday olacağı konuşuluyor. UBP eski milletvekili Erdal Özcenk de adaylık için çalışma yapıyor

banner974
UBP, Mağusa’da arapsaçı

banner971
 
 
Ulusal Birlik Partisi’nde Yerel Yönetim Seçimlerine 2 ay kadar bir süre kalmışken belediye başkan adayları bazı bölgelerde netleşti ancak bazı bölgelerde ise ciddi sıkıntılar yalanıyor.
Mağusa ilçesinde Ulusal Birlik Partisi’nde ciddi bir aday sıkıntısı yaşanıyor. Mevcut başkan adayı İsmail Arter adaylığını açıklarken Mağusa’da partinin önde gelenlerinden Cem Dana’nın ise partiden aday yapılmaması gerekçesiyle bağımsız aday olacağı konuşuluyor.
Öte yandan UBP eski milletvekili Erdal Özcenk’in de adaylık için çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Ulusal Birlik Partisi'nin kararını bekleyen Özcenk, adaylığının kesinleşmesinin ardından çalışmalarını daha da hızlandıracak.
ARTER, UBP-DP-YDP ORTAK ADAYI OLMAK İSTİYOR
Mevcut belediye başkanı İsmail Arter’in Ulusal Birlik Partisi yerine UBP-Demokrat Parti ve Yeniden Doğuş Partisi ortak adayı olarak bağımsız şekilde seçime girmek istediği kaydedildi. Bu haber sonrasında hem UBP’liler hem de UBP Mağusa İlçe Başkanı Olsan Oran büyük bir şok yaşıyor. Oran’ın Arter’i kararından vazgeçirmek için lobi çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
DANA BAĞIMSIZ ADAY
Ulusal Birlik Partisi’nden Mağusa Belediye Başkan adayı olmak için başvurusunu yapan ancak aday olamayacağının görülmesinin ardından bağımsız adaylık için kolları sıvadı. Cem Dana’nın bağımsız adaylığını açıkladığı belirtildi. Dana’nın Ulusal Birlik Partisi kanadından bir takım oyu alabileceği konuşuluyor.

İsmail Arter
 

Cem Dana
 

Erdal Özcenk
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.