banner913
banner932
banner1012

Tüm dünyaya güzel bir mesaj verildi

banner1020

Otelciler Birliği Asbaşkanı, Casino İşletmecileri Birliği Genel Sekreteri ve Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Ankara ziyareti ve TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tüm dünyaya güzel bir mesaj verildiğini vurguladı.

banner974
Tüm dünyaya güzel bir mesaj verildi

banner971
  
Beştepe’de Erdoğan’ın Tatar’ı resmî karşılama töreninin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Turhan, görüntüleri gururla izlediğini dile getirdi.
 
Ercan Turhan’ın paylaşımı şöyle:
 
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn Ersin Tatar’ı tüm dünyaya güzel bir mesaj verecek şekilde muhteşem karşılamasından ötürü hem Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hem de Kuzey Kıbrıs Türk Vatandaşı olarak teşekkür ederim Gururla izledim.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.