banner913
banner932
banner1032

Töre’den Şampiyon Meleklerin ailelerine destek sözü

banner1020

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden Meclis Başkanı Zorlu Töre, dernek için devlet ve Meclis olarak yapılması gerekenleri yerine getirmede göreve hazır olduklarını vurguladı

banner974
Töre’den Şampiyon Meleklerin ailelerine destek sözü

banner971
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.
Mağusa Arena’daki  görüşmede Dernek Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, Genel Sekreter Osman Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nafi Çetintaş, Feriha Yiğittürk, Afet Aktuğralı, Meriç İçme, Fatoş Karasel, Mustafa Altak, Mehmet Tülek, Pembe Yakula, Recep Kılıç ve Ayşe Güler Akın da yer aldı.
Başkan Töre, burada yaptığı konuşmada, asrın felaketinde kaybedilen çocuklarımız için herkesin büyük acı çektiğini ama ateşin düştüğü yeri yaktığını dolasıyla bu acıyı ailelerden daha fazla kimsenin yaşayamayacağını söyledi.
Yaşananları sadece kadere de bağlamadıklarını ifade eden Töre, bina güvenliğinin yeteri kadar olması durumunda çocuklarımızın daha fazla şansı olabileceği gerçeğini her zaman bildiklerini kaydetti.
Hayatlarını kaybedenlerin anılarını yaşatma noktasında derneğin önemli faaliyetleri olduğunu dile getiren Töre, devlet ve Meclis olarak yapılması gerekenleri yerine getirme noktasında göreve hazır olduklarını vurguladı.
Yaşanan acıyı kalplerinde hissederek paylaştığını ifade eden Töre, hem Meclis Başkanı hem de bir birey olarak ellerinden gelen katkıyı koymak istediğine değindi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.