banner913
banner932
banner1012

Taşeronlardan Müteahhitler Birliği eylemine destek

banner1020

banner974
Taşeronlardan Müteahhitler Birliği eylemine destek

banner971

Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin Cuma günü yapacağını duyurduğu araçlı eyleme destek belirtti ve müteahhitlerin yanında olacaklarını ifade etti.

Taşeronlar Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cuma günü taşeronların da müteahhitlerin yanında eylemde olacağını kaydedildi.

Müteahhitlerin sorunlarının direkt olarak taşeronları da etkilediği belirten açıklamada, üyelerin Cuma günü araçlarıyla Başbakanlık ile Maliye Bakanlığı önünde olacağı ifade edildi.

Müteahhitler Birliği, müteahhitlerin  birim fiyatları ile “ izharat – avans ve fiyat farkı konularında yaşanan sorunların giderilememesi” ve devletten alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle Cuma günü araçlı eylem yapacağını açıklamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.