banner913
banner932
banner1012

Sizi Allaha havale ediyoruz

banner1020

Pandemi Hastanesi hemşirelerinden Oğuz Köse, kahvaltısı için kendilerine verilen öğünü fotoğrafladı, “Konu yemek değil, mesleki onurumuzdur” yorumunu yaptı

banner974
Sizi Allaha havale ediyoruz

banner971

Pandemi Hastanesi hemşirelerinden Oğuz Köse, Sağlık Bakanlığı’nın pandemi çalışanlarına ücretsiz yemek hizmetini kaldırılmasına yönelik kararını eleştirdi,  “Konu yemek değil, mesleki onurumuz” dedi.
Köse, “Yemek alacak paramız da onurumuz da, haysiyetimiz de var” şeklinde konuşarak, sabah kahvaltısı için kendilerine verilen öğünü fotoğrafladı,  sosyal medya hesabından da paylaştı.
Köse’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Allaha havale ediyoruz!!!
Konu yemek değil. Konu mesleki onurumuz, elhamdülillah yemek alacak paramızda var onurumuz da, haysiyetimiz de. Verdik diye övünülen sabah kahvaltısı bu!!!
Hasta yoğunluğundan birçok zaman bizim yemek yemeye fırsatımız olmuyor, sabah kahvaltısını öğlen, öğlen yemeğini gece yiyebiliyoruz. Ve saat 11… Ben 5 dakika fırsat buldum ayak ustu kahvaltımı yapıp hastalarıma dönmek zorundayım. Karantinada servislerinde fedakarca, korkusuzca günde 17 18 saat çalışan ekibi "kahramanları" bir kap yemek için kavga çıkaran kişiler olarak halka lanse edenleri allaha havale ediyorum..”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.