banner913
banner932
banner1012

Siber’in ikinci testi de negatif

banner1020

Meclis Eski Başkanı Dr. Sibel Siber, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ikinci PCR testinin sonucunun negatif olduğunu açıkladı.

banner974
Siber’in ikinci testi de negatif

banner971
Siber, böylelikle karantina sürecini tamamlamış olduğunu ifade ederek, “Bu sürede yalnızlık duygusu yaşatmayan, telefonda arayan, sevgi dolu mesajlarını, iyilik dileklerini ileten sizlere, hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bir kez daha gördüm ki biz büyük bir aileyiz...” dedi.
Dr. Sibel Siber, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Bu sıkıntılı dönemi de sorumluluklarımızı yerine getirerek el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum... Aşılanmanın henüz başlamadığı bu dönemde, virüse karşı en etkili koruyu önlem maske... Buna, kişisel tecrübemle de bir kez daha şahit oldum. Aman dikkat! Maskesiz dışarıya çıkmayalım!”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.