banner913
banner932
banner1012

“Seçmenin görüşü alınmalıydı”

banner1020

Bakan Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi’nin birleştirilmesinin bölge insanı ve seçmenini onayı alınmadan yapılmaması gerektiğinin altını çizdi

banner974
“Seçmenin görüşü alınmalıydı”

banner971

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi’nin birleştirilmesinin bölge insanı ve seçmenini onayı alınmadan yapılmaması gerektiğinin altını çizdi. Gönyeli’li olan Amcaoğlu, “Gönyeli Belediyesi’nin adını ‘Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ yapabilirsiniz. Bu konuşulmalı. Yasa içinde yapılacak değişikliğin onayı alınılır; ama bizim onayımız olmadı. Bizi üzen bu.” dedi.
Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kıbrıs Postası Web TV’de yayınlanan ‘Sabah Postası’ isimli programda Gönyeli Belediyesi’nin kapatılacak olmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Gönyeli’li olan Bakan Amcaoğlu, Gönyeli’yi yaklaşık 70 yıldır Rum Milli Ordusu’nun bile kapatamadığını kaydederek, Gönyeli Belediyesi’nin birleştirilmesinin bölge insanı ve seçmenini onayı alınmadan yapılmaması gerektiğinin altını çizdi. Amcaoğlu, “Gönyeli Belediyesi’nin adını ‘Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ yapabilirsiniz. Bu konuşulmalı. Yasa içinde yapılacak değişikliğin onayı alınılır; ama bizim onayımız olmadı. Bizi üzen bu.” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.