banner913
banner932
banner1032

Ortaköy ışıkları hastane çemberi istikametinde trafik akışı tek şeride indirildi

banner1020

LTB ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu iş birliğinde şehrin aydınlatma sorunlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiği Ortaköy ışıklarından, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi istikametindeki şebekede patlak tespit edildiği ve bu nedenle kazı gerektiren çalışmalar nedeniyle trafik akışının tek şeride indirildiği kaydedildi.

banner974
Ortaköy ışıkları hastane çemberi istikametinde trafik akışı tek şeride indirildi

banner971
Lefkoşa’da, Ortaköy ışıklarından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi istikametinde akşam saatlerine kadar sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışının tek şeride indirildiği duyuruldu.
Lefkoşa Türk Belediyesi’nden (LTB) yapılan açıklamada, LTB ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu iş birliğinde şehrin aydınlatma sorunlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Ortaköy ışıklarından, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi istikametindeki şebekede patlak tespit edildiği ifade edilen açıklamada, kazı gerektiren çalışmalar nedeniyle trafik akışının tek şeride indirildiği kaydedildi.
Akşam saatlerine kadar sürecek çalışmalar boyunca trafik yönlendirilmesine dikkat edilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, bu istikamete ulaşması gereken sürücülerin, trafik yoğunluğu yaşamamak için alternatif yolları tercih edebileceği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.