banner913
banner932
banner1032

Organik enginara yoğun ilgi

banner1020

Sağlıklı beslenme uzmanlarının tavsiye listesinde yer alan, karaciğer dostu enginara ilgi her geçen gün artıyor. Güzelyurt’un tanınmış sebze üreticileri Ahmet Tombul ve bölgenin domates üreticisi Ertan Kara, bölge halkı için hormonsuz organik enginar ve domates üretmeye devam ediyor

banner974
Organik enginara yoğun ilgi

banner971
Enginar, sağlık açısından en çok tavsiye edilen sebzelerden...
Sağlıklı beslenme uzmanlarının, sağlıklı yaşam koçlarının hemen hepsi enginar tüketimi tavsiye ediyor. ‘Karaciğer dostu’ olarak bilinen enginara ilgi, bu tavsiyelerin de etkisiyle KKTC’de günden güne artıyor.
Ülke ekonomisinde önemli rol oynayan ve Türkiye’ye ihraç edilen ürünler arasında yer alan enginar üretiminde yılın ilk hasadı toplanmaya devam ediyor.
Bu yılki verimden memnuniyet dile getiren üreticiler, tarladan güzel verim aldıklarını belirtiyor.
Güzelyurt bölgesinin tanınmış sebze üreticileri arasında yer alan “Tombul baba” lakaplı Ahmet Tombul ve bölgenin domates üreticisi Ertan Kara, bölge halkı için hormonsuz organik enginar ve domates üretmeye devam ediyor.
Vatandaşların doğrudan üreticiye ulaşıp ucuz enginar ve domates alması için Güzelyurt açık pazarında her cumartesi yerini alan üreticilerimizden Tombul ve Kara, yetiştirdikleri organik ve lezzetli ürünlerle bölge halkının takdirini topluyor.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.