banner913
banner932
banner1012

“Okulları kapatmak uygulanabilecek en pahalı tedbirdir”

banner1020

Tabipler Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut, okullar açıldıktan sonra da var olan eksiklik veya aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların sürmesi gerektiğini söyledi ve “Okulları kapatmak uygulanabilecek en pahalı tedbirdir” dedi.

banner974
“Okulları kapatmak uygulanabilecek en pahalı tedbirdir”

banner971
 
Gürkut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Okulların kapalı olmasından kaynaklanan eğitim öğretim kayıplarının yanı sıra çocuklarda gelişen sağlık sorunları ve var olan sorunların erken tespiti fırsatının yitirilmesi telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurmaktadır.
Okullarımız eksiklik ve aksaklıklarla da olsa açıldı. Okullar her nasılsa açıldı diye var olan eksiklikleri ve sorunları giderme çalışmalarına ara vermemeliyiz. Mesela tüm okulları tekli sıralara geçirmek çok önemlidir.
Okulların kapanmadan açık kalabilmesi için dersliklerde öğrencilerin ve öğretmenlerin maske kullanımı, kişiler arasında en az 1 metre mesafe olması, sınıfların etkin havalandırılması çok önemlidir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.