banner913
banner932
banner1012

Neden kıyamet kopartıldı anlamış değilim

banner1020

Başbakan Yardımcısı Erhan Arıklı, sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı PCR kuyruklarıyla ilgili, "Neden kıyamet kopartıldı anlamış değilim” dedi

banner974
Neden kıyamet kopartıldı anlamış değilim

banner971
 
 
Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, dün özellikle Lefkoşa ve Mağusa’daki PCR merkezleri önünde oluşan yığılmalara toplumun neden tepki gösterdiğini anlamadığını ifade etti.
Arıklı, “Fotoğrafları gördüm, insanlar açık havada, maskeli bir şekilde duruyorlar. Neden kıyamet kopartıldı anlamış değilim. En saygın entelektüeller bile hakaret için bu fotoğrafları kullandı, kendilerine malzeme yaptı” dedi.
Sosyal medyada oluşan tepki üzerine Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin PCR test işlemlerini iptal ettiğini söyleyen Arıklı, “İş mi bu yani? Açık havada, bir metre mesafeyle duruyor insanlar. Neden bu kadar eleştirdiniz? Bu şiddetli tepki yüzünden Bakan iptal etti” şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.