banner913
banner932
banner1012

Mimoza’da bayram bir başka yaşandı

banner1020

Mimoza Hotel’de bayram süresince gündüzleri deniz ve havuzda, akşamları ise canlı müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı

banner974
Mimoza’da bayram bir başka yaşandı

banner971
Mağusa bölgesinin ‘incisi’ Mimoza Hotel, Kurban Bayramı’nda yoğun talep gördü. Bölgenin en güzide otellerinden olan Mimoza Hotel’de bayram bir başka yaşandı.
Pandemiyle ilgili tüm tedbirlerin harfiyen alındığı otelde konuklar doyasıya bir tatil geçirmenin keyfini yaşadı.
Her detayı özenle tasarlayarak konukların kendilerini özel hissetmesini sağlayan Mimoza Hotel’de gündüzleri deniz ve havuzda, akşamları ise canlı müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşandı.
Yeşil dokusuyla çerçevelenen havuz başında zengin yiyecek ve içecek menüsüyle büyük beğeni toplayan Mimoza Hotel, tatilcilerin takdirini kazandı.
Bayramın birinci ve dördüncü gecesi İnci Moreket & Full Band’ın sahne aldığı Mimoza’da Bayramın ikinci gecesi Olga Matiuc & Ahmet Sönmezler & Mulla Gül Trio, üçüncü gecesi ise Sinan Güzen Trio konuklara müzik ziyafeti verdi.
Leziz yemekler yanında canlı müzik eşliğinde keyiflenen konuklar, geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.