banner913
banner932
banner1012

Li-Koop'ta genel kurul 13 Kasım'da

banner1020

banner974
Li-Koop'ta genel kurul 13 Kasım'da

banner971
Lefkoşa İktisat Kooperatifi üyeleri olarak haklı gerekçelerle yaptığımız eylem ve söylem birliği sonuç verdi. Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Li-Koop’ta 13 Kasım 2021 (Cumartesi) tarihinde Genel Kurul çağırısında bulundu.
Li-Koop üyeleri geçtiğimiz günlerde kooperatifin uzun süreden beridir Gelen Kurulu’nun yapılmadığı gerekçesiyle Turizm Bakanlığı önünde ve Kooperatif Şirketler Mukayyitliği önünde eylemler düzenlemişti.
Üyelerin kararlı duruşu sonucunda Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Li-Koop’ta 13 Kasım 2021 (Cumartesi) tarihinde Genel Kurul çağrısı yaptı.
Li-Koop üyelerinin bu kararı kooperatifin gerçek sahipleri olarak olumlu karşıladığı belirtilen açıklamada “Mukayyitliğin üçüncü kez Genel Kurul çağırdığını hatırlatarak yeniden iptal edilmesi durumunda Kooperatifimize var gücümüzle sahip çıkacağımızı ve hukuki süreç başlatma hakkımızı kullanacağımızı deklere ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.