banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa ve Edremit’te trafik kazası.. 1 yaralı

banner1020

Lefkoşa ve Edremit’te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

banner974
Lefkoşa ve Edremit’te trafik kazası.. 1 yaralı

banner971

Polisin açıklamasına göre, Lefkoşa’da dün İsmail Arslanca (E-33), yönetimindeki RJ 073 plakalı kamyonet araçla 95 miligram alkollü içki tesiri altında seyrettiği sırada karşı şerite geçip, o esnada karşı şeritten gelen Fred Ukeme John (E-33) yönetimindeki KY 301 plakalı salon aracın sol ön kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.


Edremit’te ise Sercan Çılğın (E-32), yönetimindeki VB 906 plakalı motosikletle seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon ve motosikletinin hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilip düştü. Kaza sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan Youssef Meftah (E-22), kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde sol ayağında kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.