banner913
banner932
banner1012

Kuzey Kıbrıs İŞAD II. Altın Caretta Ödülleri sahiplerini buluyor

banner1020

Altın Caretta Ödül Komitesi tarafından Kuzey Kıbrıs’a kattığı değer ve başarısından dolayı merhum liderimiz Dr. Fazıl Küçük adına ‘Kuzey Kıbrıs Başarı ve Onur Ödülü’ verilecek

banner974
Kuzey Kıbrıs İŞAD II. Altın Caretta Ödülleri sahiplerini buluyor

banner971

Kuzey Kıbrıs İŞAD ve Saygın Medya işbirliği ile bu yıl ikincisi yapılacak olan Kuzey Kıbrıs İŞAD II.Altın Caretta Ödülleri 18 Ocak 2022 Salı akşamı sahiplerini buluyor.
Türkiye’den  ve ülkemizden birbirinden değerli konukların katılımıyla Less Ambassadeurs Hotel’de gerçekleşecek olan ödül töreninde merhum liderimiz Dr. Fazıl Küçük adına ‘Kuzey Kıbrıs Başarı ve Onur Ödülü’ Dr. Fazıl Küçük Vakfına verilecek.
Altın Caretta Ödül Komitesi tarafından Kuzey Kıbrıs’a kattığı değer ve başarısından dolayı merhum liderimiz Dr. Fazıl Küçük adına ‘Kuzey Kıbrıs Başarı ve Onur Ödülü’ verilmesi uygun görüldüğü bildirildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.