banner913
banner932
banner1032

KKTC’nin dijital dönüşümünde “Snipesec” imzası

banner1020

Dijital Dönüşüm ve Elektronik Devlet Kurumu’nun oluşturulmasına imkan veren yasa çalışmalarına önemli katkılarda bulunan, Bilişim ve Siber Güvenlik Uzmanı Prof. Dr. Arif Sarı, Başbakan Ünal Üstel tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldı

banner974
KKTC’nin dijital dönüşümünde “Snipesec” imzası

banner971
KKTC'nin dijital geleceği için önemli bir aşama daha kaydedildi.
Dijital Dönüşüm ve Elektronik Devlet Kurumu nihayet çalışmalarına başladı. Başbakanlığa bağlı olarak hizmet vermeye başlayacak kurumun oluşturulmasına imkan veren Dijital Dönüşüm ve Elektronik Devlet Kurumu Yasası yaklaşık 25 yıldır gündemdeydi.
Yasa çalışmalarına yaklaşık 15 boyunca önemli katkılarda bulunan, Bilişim ve Siber Güvenlik Uzmanı Prof. Dr. Arif Sarı, Başbakan Ünal Üstel tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldı. KKTC’nin ilk ve tek uluslararası akredite bilişim ve siber güvenlik şirketi Snipesec'in kurucusu ve CEO’su olan Prof. Dr. Arif Sarı'ya teşekkür plaketi ve belgesini, Başbakanlık Müsteşarı Berhan Ongan takdim etti.
SARI: ÜLKEMİZİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNE KATKI KOYMAKTAN GURUR DUYUYORUZ
KKTC’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını belirten Prof. Dr. Sarı, ülkenin daha güçlü bir dijital altyapıya sahip olması ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmesi için Snipesec olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi. Prof. Dr. Arif SARI Hakkında Bilişim ve Siber Güvenlik Uzmanı, Akademisyen Prof. Dr. Arif Sarı, KKTC’nin ilk ve tek uluslararası akredite bilişim ve siber güvenlik şirketi Snipesec'in kurucusu ve CEO'sudur. Güvenlik, Kriptografi ve Sistem Güvenliği alanlarında yüzlerce makale ve 25'ten fazla uluslararası kitabın yazarı veya ortak yazarı olan Prof. Dr. Sarı; Açık Kaynak İstihbaratı, Siber Suç ve Siber Terörizm üzerine çalışmaları ile tanınmaktadır. Ulusal Güvenlik Duvarı Projesi “Seddülbahir’’in mimarı olan Sarı, Kıbrıs, Türkiye ve Estonya’da büyük ölçekli veri merkezi altyapı projelerini yönetmiş ve Güvenlik Operasyon Merkezi ekipleri kurmuş, yurt içi ve dışında hükümet ajanslarına ve özel şirketlere teknik eğitimler vermiştir.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.