banner913
banner932
banner1032

KKTC-Avustralya ilişkileri görüşüldü

banner1020

Cumhurbaşkanı Tatar, Melbourne ziyareti kapsamında, Victoria Parlamentosu Milletvekili Adem Somyürek ile Victoria Parlamentosu'nda görüştü

banner974
KKTC-Avustralya ilişkileri görüşüldü

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Melbourne ziyareti kapsamında, Shrine of Remembrance Anıtı’na çelenk sundu ve Avustralya Türk Dostluk Anıtı'nı ziyaret etti.
Saygı duruşunun ardından Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC adına anıta çelenk sundu.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Melbourne ziyareti kapsamında, Victoria Parlamentosu Milletvekili Adem Somyürek ile Victoria Parlamentosu'nda görüştü.
Görüşmede, KKTC-Avustralya ikili ilişkileri, Kıbrıs meselesi ve iki ülke arasında ekonomik ve seyahat hizmetlerinin nasıl iyileştirilebileceği konuları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs meselesinin egemen eşitlik ve eşit uluslararası statünün  kabulü temelinde çözümü için yeni bir vizyon ortaya koyduklarını belirtti.
Somyürek, Aralık 2018 ile 2020 arasında Yerel Yönetim Bakanı ve Küçük İşletme Bakanı olarak görev yaptı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.