banner913
banner932
banner1032

"Karpaz'a yatırımlar sürecek"

banner1020

Başbakan Üstel, Yenierenköy’deki eski sağlık ocağının belediyeye devredileceğini, binanın sosyal aktivite alanı yapılacağını ve bölgede spor alanları yaratılacağını vurguladı

banner974
"Karpaz'a yatırımlar sürecek"

banner971
Başbakan Ünal Üstel, Karpaz bölgesinin KKTC’nin “incisi” ve vazgeçilmezleri olduğunu belirterek, bu bölgeye destek ve yatırımların süreceğini kaydetti.
Başbakan Ünal Üstel dün Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu ve açılışlara katıldı. Yenierenköy’de temasları sonrası basın toplantısı düzenleyen Üstel, Karpaz bölgesine ve bu bölgede yaşayan kadınlar, gençler, çocuklar ve yaşlılara verilen öneme dikkat çekti.
Başbakan Üstel, hükümet olarak dün Karpaz bölgesinde bir çok açılış, temel atma  töreni ve temaslarda bulunduklarını kaydetti. Duyarlı iş insanlarının katkılarıyla yatırımları sürdürdüklerini, dün de bölgede özel eğitim merkezi yapımı için adım atıldığını ve çağdaş modern bir binaya kavuşacaklarını ifade eden Üstel, Yenierenköy Lisesinde de çocukların hizmetine sosyal aktivite alanı kazandırıldığını kaydetti.
TİKA tarafından desteklenen Karpaz Araştırma İstasyonu’nun da bölgeye kazandırıldığını ifade eden Üstel, “Karpaz KKTC’nin incisidir. Burada yaşayan kadınlarımızı gençlerimizi desteklemek için çalışıyoruz, bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.   
Yenierenköy’deki eski sağlık ocağının belediyeye devredileceğini ve binanın sosyal aktivite alanı yapılacağını ifade eden Üstel, bölgede spor alanları yaratılacağını, mevcut sahanın da ihaleye çıkılarak, gereken onarım adımlarının atılacağını anlattı.
Karpaz bölgesindeki kadınlar, gençler ve çocukların, bölge insanının, vazgeçilmezleri olduğunu, bu yatırımların da bunu gösterdiğini belirten Üstel, bölgede kadınlara yönelik verilecek destekleri anlattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.