banner913
banner932
banner1032

Karagöz, Büyükhan'da öğrencilerle buluştu

banner1020

banner974
Karagöz, Büyükhan'da öğrencilerle buluştu

banner971
Ülkemizin değerli sanatçılarından İzel Seylani, Kuzey Kıbrıs’ta Karagöz’ün aktif tek temsilcisi olarak yeni nesillere Karagöz geleneğinin aktarılması ve Kıbrıs’a özgü Karagöz değerlerinin yaşatılması için Büyük Han'da, Hayâlhane 127'de Karagöz Gizli Hazine temsillerini sürdürüyor.

Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu Gizli Hazine temsilleri bu kez Metgin Ltd., İntergaz Ltd ve Atakom Ltd. sponsorluğunda öğrencilerle buluştu. Temsile katılan okullar oyun sonunda teşekkür belgelerini sundular.

Gizli Hazine özünde "zenginlik" kavramını sorgulatan, tüm canlıların uyum içinde yaşadığına vurgu yapan, doğayı temiz tutmanın ve yardımlaşmanın önemini anlatan bir oyundur. Eğitimde sanatsal ve kültürel etkinliklere daha çok yer vererek öğretimin kalıcılığını sağlamak önem taşımaktadır.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.