banner913
banner932
banner1012

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 7 bin tl bağışlandı

banner1020

KHYD yaptığı açıklamada, bağışın, Girne Üniversitesi 60+Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin yaptıkları pastalar ve onların fotoğraflarından oluşan kartların satışından elde edilen gelirle yapıldığını belirtti.

banner974
Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 7 bin tl bağışlandı

banner971

Kartların satışından elde edilen 7000 TL’nin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanması vesilesiyle konuşan Dernek Başkanı Raziye Kocaismail; pandemi sürecinde nakit bağışların hemen hemen yok denecek kadar düştüğünü ve Derneğin büyük sıkıntılar içinde olduğu böyle bir dönemde gelen bağışın çok büyük anlam ve duyarlılık taşıdığını vurguladı.

14 hastanın tedavi ücretini karşılayabilecek bu yüksek meblağın kartlardan gelebileceğine inanmanın çok güç olduğunu söyleyen Kocaismail, “bu meblağın toplanması için belli ki birçok yürek birlikte çarpmıştır” diyerek başta projenin Önderi Yrd Doç Dr Mutlu Soykurt’u, Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi 2. Sınıf öğrencileriyle katkı koyan herkesi kutlayarak tedavisine yardımcı olunacak 14 hasta adına teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.