banner913
banner932
banner1032

İsveç Büyükelçisi Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ni ziyaret etti

banner1020

banner974
İsveç Büyükelçisi Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ni ziyaret etti

banner971
Lefkoşa İsveç Büyükelçisi Martin Hagström, Kıbrıs Vakıflar İdaresi (Evkaf) Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tümer’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Müslümanlar için dini önemi bulunan Ramazan Ayı için güzel dileklerini ileterek başlayan Büyükelçi Martin Hagström, Prof. Dr. Mustafa Tümer’e de yeni görevinde başarılar diledi. 
İşveç Büyükelçisi Hagström’ü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümer, Evkaf’ın bölge için çok önemli bir kurum olduğunu ve 1571 yılından bugüne eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda sağlanan desteklerle iyilik faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. 
Büyükelçi Hagström, Güneydeki mülteci kamplarında yaşayan insanların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için halı ve Kuran-ı Kerim’e ihtiyaç duyduklarından bahsetti. Evkaf Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tümer ise belirtilen ihtiyaçların Evkaf tarafından ivedilikle karşılanarak Müslümanların ibadet edebilecekleri uygun ortama en kısa zamanda kavuşturacaklarını dile getirdi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.