banner913
banner932
banner1012

Hükümet, günü kurtarma peşinde

banner1020

Mecliste konuşan HP Milletvekili Erek Çağatay, “KKTC ekonomisi” konusunda yaptığı konuşmada, pandemi sürecinin bir ülkenin kendi öz kaynakları olmasını gerektirdiğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade ederek, ülkede kısa ve uzun vadede yapılması gerekenleri sıraladı.

banner974
Hükümet, günü kurtarma peşinde

banner971
 

Hükümetin akılcı ve gerçekçi destek politikaları hazırlayarak halka sunması gerektiğini ifade eden Çağatay, KKTC’de ekonomik stratejik bir plan olmadığını, hükümetin günü kurtarma peşinde olduğunu savundu.
Kendine yeten bir ekonomi için yapılması gerekenlere değinen Çağatay, şu anda sürecin iyi yönetilmediğini ve gün geçtikçe ödenen toplumsal bedelin çok büyük olduğunu ileri sürdü.
Hükümetin özel sektörü desteklemek konusunda çok zayıf kaldığına işaret eden Çağatay, sürdürülebilir ekonomi için bir 5 yıllık ekonomik kalkınma planlarına ihtiyaç olduğunu aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.