banner913
banner932
banner1032

“Hayvancılar, hayvanlarını satmaya başladı”

banner1020

Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Naimoğulları, hayvan üreticilerinin çok zor durumda olduğuna işaret ederek, "Hayvancılar, hayvanlarını satmaya başladı" dedi

banner974
“Hayvancılar, hayvanlarını satmaya başladı”

banner971
 
 
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, çiğ süte zam gelmesi sonrası konuştu. 
Girdi maliyetlerinin çok yükseldiğini belirten Naimoğulları, çiğ süte yapılan zammın bu nedenle kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Naimoğulları, arpa fiyatlarının yüzde yüz zamlandığını, bu nedenle çiğ süte zam geldiğini ifade etti. 
Üretimin durduğunu ve hayvancıların hayvanlarını satmaya başladığını kaydeden Naimoğulları, "Suç, süreci yönetemeyen hükümettedir" dedi. Dövizin tahribat yarattığını kaydeden Başkan Naimoğulları, "Hükümet ortaya irade koyamadı" dedi. 
Asgari ücretle geçinenlerin ve üreticilerin çok zor durumda olduğunun altını çizen Naimoğulları, "Yolun sonu göründü. Yakında isyan çıkacak" dedi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.