banner913
banner932
banner1032

Girne zabıta birimleri ilk yardım eğitimlerini tamamladı

banner1020

banner974
Girne zabıta birimleri ilk yardım eğitimlerini tamamladı

banner971
Girne Belediyesi Trafik Zabıta Birimi ve Zabıta ile Kent Güvenlik Birimi ekipleri, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Polis Genel Müdürlüğü ve İtfaiye tarafından verilen ilk yardım eğitimlerini tamamladı.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre zabıta birimleri aldıkları eğitimle, acil durumlara daha etkili müdahalede bulunabilecek. Eğitimler 14, 17 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.
Girne Belediyesi'nin düzenlediği eğitim programında, zabıta birimleri temel ilk yardım konularında kapsamlı bir eğitim aldı. Eğitim kapsamında; temel yaşam desteği, kalp masajı, suni teneffüs, yaralanmalar ve kanamalar yanında tüp patlamaları, yangın söndürme gibi acil durumlara müdahale teknikleri üzerinde duruldu.
Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla da desteklendi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.