banner913
banner932
banner1032

Girne Belediyesi, kent güvenliği için zabıtanın 7/24 mesai yaptığını duyurdu

banner1020

banner974
Girne Belediyesi, kent güvenliği için zabıtanın 7/24 mesai yaptığını duyurdu

banner971
Girne Belediyesi Zabıta Kent Güvenlik Birimi’nin, belediye sınırları içerisinde güvenliği sağlamak adına 7/24 mesaide olduğu kaydedildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, özellikle halkın ortak kullanım alanları olan park, plaj, meydan, otopark alanlarında ve yaşam alanlarında denetimlerini artıran zabıtaların, çevre kirliliği ve çevre güvenliği konularında gerektiği zaman müdahale yetkisi ile görev yaptığı belirtildi.
Açıklamada, Girne Belediyesi'nin sınırları içerisinde halkın refah ve güvenlik düzeyini arttırmak hedefi ile görev yapan personelin; taşkınlık, yüksek ses, çevreyi kirletmek, rahatsızlık verici olaylar, parklarda alkol kullanımı gibi konulara müdahale yetkisi taşıdığı ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.