banner913
banner932
banner1012

Gardiyanoğlu’ndan LTB adaylığına yeşil ışık

banner1020

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, isminin “UBP’nin LTB adayı” olarak geçtiğini doğruladı ve “Ben görev adamıyım, görevin küçüğüne veya büyüğüne bakmam, görevden kaçmam” ifadelerini kullandı

banner974
Gardiyanoğlu’ndan LTB adaylığına yeşil ışık

banner971

 
Ulusal Birlik Partisi Milletvekili ve Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, isminin “UBP’nin LTB adayı” olarak geçtiğini doğruladı, 3 gün içerisinde kararın Ünal Üstel tarafından açıklanacağını ifade etti.
Kıbrıs Postası TV’de Gökhan Altıner ve Levent Kutay’ın sunduğu bir programda konuşan Gardiyanoğlu, “Ben görev adamıyım, görevin küçüğüne veya büyüğüne bakmam, görevden kaçmam” diyerek, “Evet, ismim LTB Başkan adaylığında geçmekte. Bu konuda örgütlerimle, yönetimimle, ailemle 3 gün içerisinde son toplantılarımızı, görüşmelerimizi yapacağız. Genel Başkan da LTB adayımızı açıklayacak” ifadelerini kullandı.
 UBP’nin Gönyeli Belediyesi başkan adayı Hüseyin Amcaoğlu
Gardiyanoğlu ayrıca, UBP’nin Gönyeli Belediyesi başkan adayının Hüseyin Amcaoğlu olduğunu da açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.