banner913
banner932
banner1032
banner1038

Ercan Havalimanı'nda spor müsabakaları fotoğraflarından oluşan sergi

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği üyelerinin fotoğraflarından seçilen bazı çalışmalar Ercan Havalimanı'nda sergileniyor.

banner974
Ercan Havalimanı'nda spor müsabakaları fotoğraflarından oluşan sergi

banner971
Dernekten verilen bilgiye göre, T&T Havalimanı İşletmeciliği işbirliğiyle, giden yolcu bölümünde kurulan sergide, 19 spor yazarı tarafından spor müsabakalarında çekilen yaklaşık 100 fotoğraf yer alıyor.
T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, sosyal sorumluluk projeleri içerisinde Ercan Havalimanı’nda her ay düzenlenen sergilerde sanata ve sanatçının yanında bu ay spor fotoğrafçılığına yer verdiklerini ifade etti.  

Özçelik, “Spor fotoğrafçılığı ayrı bir fotoğrafçılık dalıdır. Özel yetenek ve uğraş isteyen bir fotoğrafçılık sanatıdır. Bu yüzden sergideki fotoğrafların her biri bizler için çok özel ve ayı ayrı anlamlar içeriyor. Sergideki fotoğraflar, sergiyi gezenleri sadece bugünlere değil geçmişe de tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.