banner913
banner932
banner1032

Endişeli bekleyiş

banner1020

Denizde kaybolan balıkçı gençlerden haber alınamıyor. Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan 10 Mayıs günü tekneyle ayrılan Sıtkı Akargöl ve Emre Arslan sır oldu. Sahil Güvenlik ve polis, dört gündür iki balıkçı genci bulmak için çaba harcıyor

banner974
Endişeli bekleyiş

banner971
Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan geçtiğimiz Cuma günü "Yeşilim” isimli tekneyle balık tutmak için denize açılan ve o günden itibaren kendilerinden haber alınamayan 25 yaşındaki Sıtkı Akargöl ile 35 yaşındaki Emre Arslan’ı arama çalışmaları sürüyor.
Balık avlamak için denize açılan iki balıkçıdan 5 gündür haber alınamıyor. Yeşilyurt’ta sakin Sıtkı Akargöl ve Emre Arslan cuma günü saat 15.00 sıralarında, Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan, “Yeşilim” isimli tekneyle balık tutmak için denize açılmış ve dönmemişti.
Polis, 2 kişinin denizde kaybolduğuyla ilgili önceki gün kayıp bildirimi aldığını açıklamıştı.
SAHİL GÜVENLİK DEVREDE
Her iki şahıs için sahil güvenlik ve polisin arama çalışmaları halen devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri bölgede geniş çaplı arama yaparken, polis de kıyılarda ve koylarda arama yapıyor. 
Ancak, aramalarda ne tekneye ne de söz konusu iki şahsa henüz ulaşılamadı.
Akargöl ve Arslan’ın akıbetlerinin ne olduğu bilinmezken her iki gencin aileleri ve arkadaşları endişeli bir bekleyiş içinde.
Kendisinden haber alınmayan 25 yaşındaki Sıtkı Akargöl’ün ailesi, yetkililere seslendi.
Arama kurtarma çalışmalarının hızlanmasını isteyen aile, çalışmaların “yeteri” kadar ilerlemediğini iddia etti.
ÇALIŞMALARIN HELİKOPTER İLE SÜRDÜRÜLMESİ İSTENİYOR
Polisten ve Güvenlik Kuvvetleri'nden arama çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını açıklayan aile, sadece sahilde teknelerle arama çalışmaları yapıldığını söyledi ve bu çalışmanın yeterli olmadığını vurguladı. Aile ayrıca, çalışmaların helikopter ile de sürdürülmesini istedi.
Kumyalı Balıkçı Barınağı'nı bölgesinde herhangi bir kameranın çalışmadığı yönünde yetkililerin açıklama yaptığını açıklayan aile, bu bölge çok sayıda suç işlenmesine rağmen bölgede kameraların çalışmamasına tepki gösterdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.