banner913
banner932
banner1032

En acı veda

banner1020

Yaşama veda eden ülkemizin tanınmış simalarından, öğretmen ve aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Çevre ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı Üyesi Esra Öz, son yolculuğuna uğurlandı

banner974
En acı veda

banner971
Yakalandığı hastalık nedeniyle önceki gün yaşama veda eden Kuzey Kıbrıs Çevre ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı üyesi ve Lefkoşa Merkez Lions Kulübü Saymanı, öğretmen Esra Öz, dün son yolculuğuna uğurlandı.
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy'un eşi Azra Taçoy'un kız kardeşi olan Esra Öz, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev alıyordu.
Esra Öz'ün cenazesi, Ozanköy Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ozanköy Türk Mezarlığı'na defnedildi.
Cenazeye çok sayıda siyasinin yanı sıra, Öz'ün arkadaşları, yakın dostları, sevenleri ve ailesi katıldı.
Kardeşini kaybeden Azra Taçoy, eşi Hasan Taçoy ile birlikte taziyeleri de kabul ederken, mezarlığa giden cenaze arabasının ardından yürüdüğü görüldü.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.