banner913
banner932
banner1012

Dizdarlı'dan pandemi süresinin onur tablosu

banner1020

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi eski başhekimlerinden Dr. Bülent Dizdarlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda elinde imkan olsa pandemi süresi boyunca uğraş verenler arasında üç grubu ödüllendirebileceğini söyledi.

banner974
Dizdarlı'dan pandemi süresinin onur tablosu

banner971

Dizdarlı’nın paylaşımı şu şekilde:
 
ONUR TABLOSU
Elimde imkân olsa " pandemi" boyunca uğraş verenler arasından aşağıda belirttiğim 3 gurubu taltif ederdim.
1. ALTIN MADALYA: TEMAS GURUBU
Bu gurubun üstün çalışması sayesinde hastalık mart ayında kısa zamanda izole edildi. 75 gün sıfır vakalık bir dönem kazandırıldı. Bir temmuz süreci sonrası da sayının asgari tutulması ve "yerel bulaşma" dediğimiz olguların önce oluşmasını, sonra da artmasını önleyen bu guruba altın madalyayı veriyorum
2. GÜMÜŞ MADALYA :LABORATUVAR GURUBU
Gece gündüz demeden test sonuçlarını çıkaran ,50 metre karelik bir alan içerisinde kendi sağlıklarından feragat ederek doğru ve zamanında sonuçları veren gurubun gümşs madalya analarının ak sütü gibi helâldir
3. BRONZ MADALYA : TEDAVİ GURUBU
Tedavi gurubu uyguladığı protokolle şu ana kadar bir çok hastayı yoğun bakıma düşmeden ayağa kaldırmıştır. Ölüm oranı da dünya ortalamasının altındadır. Hastayla devamlı temasta olan, bu nedenle de en çok risk altında çalışan bu hekim hemşire ve diğer personelden oluşan gurubun en azından bronz madalyayı hak ettiğini düşünüyorum.
Benim şimdilik şeref tablom böyle. Zaman bunu değiştirecek mi göreceğiz
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.