banner913
banner932
banner1032

Dikkat bu yollar trafiğe kapatılacak

banner1020

banner974
Dikkat bu yollar trafiğe kapatılacak

banner971
Karayolları Dairesi Müdürlüğü tarafından, Ötüken-Kuzucuk-Sınırüstü ve Boğaziçi- Kuzucuk anayolları üzerinde, 25 Temmuz 2023 - 05 Ağustos 2023 tarihleri arasında yol yapım (asfaltlama) çalışmaları yapılacağı nedeniyle, bahse konu anayolların belirtilen tarih aralığında 12 gün süreyle araç trafiğine kapatılacağı duyurulmuştur.
Belirtilen tarih aralığında, bahse konu anayolları kullanacak sürücülerin için ulaşım oluşturulan alternatif servis yolları üzerinden sağlanacaktır.
Yol yapım çalışmaları devam ettiği sürece, belirtilen anayolları kullanacak olan sürücülerin can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.