banner913
banner932
banner1012

Derinya'da ara bölgede yangın

banner1020

banner974
Derinya'da ara bölgede yangın

banner971

Derinya’nın Rum kesiminde bugün saat 11.00 sıralarında yangın çıktığı, ara bölgeye de sıçrayan yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Polis Basın Subaylığı; yangının KKTC’ye sıçramaması için sınırda gerekli tedbirlerin alındığını, yaklaşık 4 km karelik alanı etkileyen yangında kuru otların yandığını açıkladı.

Polis, yangının çıkış nedeninin bilinmediğini belirtti.

LARNAKA'DA DAĞLIK ALANDA YANGIN

Öte yandan Larnaka’da Ora, Laya ve Vavatsinia köylerinin olduğu dağlık bölgede yangın çıktığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi bugünkü sayısında, yangının dün gece geç saatlerde kısmen kontrol altına alındığını yazarken, internet gazetesinde yangının tam olarak kontrol altına alındığını haber verdi.

Haberde, yangında 3 kilometrekarelik alandaki yabanı bitki örtüsü, çam, harnup ve zeytin ağaçlarının, ayrıca bir evin yandığı aktarılırken, yangınla ilgili 70 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığı kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.