banner913
banner932
banner1032

DAÜ’de tek aday Kılıç

banner1020

DAÜ Senatosu Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın adaylığını oy birliğiyle onayladı

banner974
DAÜ’de tek aday Kılıç

banner971
 Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ), yeni rektörünü belirlemek için mevzuata bağlı olarak yürüttüğü aday belirleme süreci dünkü Senato toplantısıyla tamamlandı.
Toplantının ardından  DAÜ Senatosu Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın adaylığını oy birliğiyle onayladı.
 DAÜ, rektör adaylarını belirlemek için Senato kararı ile 22 Eylül’de Rektör Adayı Saptama Komitesi’ni oluşturmuş ve  DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu da 26 Eylül’de rektörlük görevi için münhal ilan etmişti.
Rektör adaylığı için  iki aday başvuruda bulunurken, DAÜ Akademik Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın komisyon kriterlerini sağladığı bildirildi.
Komisyon, Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın adaylığının DAÜ Senatosu’na önerilmesi kararını aldı. DAÜ Senatosu dünkü toplantıda  Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın adaylığını oy birliğiyle onayladı. Böylece Prof. Dr. Hasan Kılıç DAÜ’nün tek rektör adayı oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.