banner913
banner932
banner1012

Bu yaşananlara "doğal afet" denmez!

banner1020

Biyologlar Derneği Başkanı Hasan Sarpten: Bunlar, ekonomik kaygıları çevresel kaygıların önüne koymanın getirdiği yıkımdan başka bir şey değildir

banner974
Bu yaşananlara "doğal afet" denmez!

banner971
 Bu görmek istemeyenler hala daha, kış bu yıl sert geldi, ya da boyle yağış 50 yılda bir olur gibi söylemlerde bulunabilir. Lakin, gerçek tüm çıplaklığıyla ortada; Kıbrıs adası İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ'nin etkilerini çoktan yaşamaya başladı. Son yıllarda yasadığımız yazın yangınlara neden olan aşırı sıcak dalgaları ve kışın su baskınlarına neden olan aşırı yağışlar yanında artık fırtına, hortum gibi hava olayları da yaşamaya başladık. Tüm bunlardan ders çıkarmazsak, ki çıķarmamız pek olası görünmüyor, çok daha büyük yıkımlar ve acılar yaşmamız kaçınılmazdır.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.