banner913
banner932
banner1032

"Bu katiller aramızda olduğu sürece hiçbirimiz güvende değiliz"

banner1020

Dr. Sibel Siber, Girne'deki ölümlü trafik kazasıyla ilgili "Bu katiller aramızda olduğu sürece hiçbirimiz güvende değiliz" mesajı verdi

banner974
"Bu katiller aramızda olduğu sürece hiçbirimiz güvende değiliz"

banner971
Meclis Eski Başkanı, Eski Başbakan Dr. Sibel Siber, Girne'de önceki gün meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili "Bu acının tarifi yok dedi.
 Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Siber, "Bu katiller aramızda olduğu sürece hiçbirimiz güvende değiliz" ifadelerini kullandı.
Sibel Siber'in paylaşımı şu şekilde:
"Hayatının baharında bir genç kızımız, Cihan Yüksel, kendi şehrinin kaldırımında yürürken öldürülüyor. Bir trafik katili tarafından yaşamı elinden alınıyor. Bu acının bu öfkenin tarifi yok! Bu katiller aramızda olduğu sürece hiçbirimiz güvende değiliz".

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.