banner913
banner932
banner1032

“Bir müdürü görevden almak en doğal hakkım”

banner1020

Bakan Arıklı, “Buran’ın kuraklık açıklaması tepki gördü, görevden aldım. Bir müdürü görevden almak en doğal hakkımdır” dedi

banner974
“Bir müdürü görevden almak en doğal hakkım”

banner971
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Raif İlker Buran’ı Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü görevinden alması sonrası, “Buran’ın kuraklık açıklaması Tarım Bakanlığı ve diğer birimlerden tepki gördü, görevden aldım.” dedi. Arıklı, Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü’ne bakanlık müdürünün vekalet edeceğini belirtti.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Raif İlker Buran’ın Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü görevinden alınması sonrası açıklamalarda bulundu.
“Bir müdürü görevden almak en doğal hakkımdır.” diyen Arıklı, normalde diğer bakanların göreve gelmesi sonrası bütün ekibi yenilediğini, kendisinin böyle bir şey yapmadığını söyledi.
Buran ile ters düştüğü noktalar olduğunu, buna rağmen teknik eleman olması nedeniyle Buran’ın işine karışmadığını belirten Arıklı, Buran’ın kuraklık açıklamasına tepki gösterdi.
“Buran’ın kuraklıkla ilgili açıklaması Tarım Bakanlığı ve diğer birimlerden tepki gördü, görevden aldım.” diyen Arıklı, Buran sonrası Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü’ne bakanlık müdürünün vekalet edeceğini de sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.