banner913
banner932
banner1032

"Bastişler kızıma düğün hediyesiydi"

banner1020

banner974
"Bastişler kızıma düğün hediyesiydi"

banner971
Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, uzun süredir kamuoyunu meşgul eden hediye bastişlerle ilgili davetiye vermek için Kemal Dürüst ve eşini ziyaret ettiğini, onların da kendisine “bastişler de bizim düğün hediyemiz” dediğini kabul etti.
 Avcı, Dürüst’e de sitem ederek, “Biz eski arkadaşız, birlikte siyaset yaptık. Nerden bilirim ki eksi bir bakan bu işlere tevessül edecek." dedi.
 İşte o açıklama:
“Kemal Dürüst ve eşine çocukların düğün davetiyesini götürdüğümüz zaman ‘bastişleriniz de bizden’ dediler. Çocuklara ilettik. Düğüne gelen herkes çocuklara bir hediye verdi, bir takı yaptı, böyle bir geleneğimiz var, biliyorsunuz, biz bu hediyelerin kaynağının ne olduğunu bilebilir miyiz? Kemal Dürüst’ün bunun parasını üniversiteye ödetmesi doğru bir davranış değildir. Bilmiyorduk, nereden bilebiliriz. Kemal Dürüst geçmişte birlikte çalıştığımız bir siyasetçi, eski bir Eğitim Bakanı’ydı, böylesi işlere tevessül edeceğini kim tahmin edebilirdi.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.