banner913
banner932
banner1032
banner1038

Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Ersoy’dan örgütlenme çağrısı

banner1020

Bağımsızlık Yolu (BY) Genel Sekreteri Umut Ersoy, halka, Bağımsızlık Yolu’nda örgütlenme çağrısı yaptı.

banner974
Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Ersoy’dan örgütlenme çağrısı

banner971


Ersoy yaptığı yazılı açıklamada, ülkedeki büyük bir çoğunluğun gelecek kaygısıyla, geçim derdiyle boğuştuğunu belirterek, “ ‘Bu düzen böyle gelmiş böyle gider’ ezberini kabul etmiyoruz” dedi.
“En yıkılmaz görünenin yıkılıp gidebileceğini, yerine yeni bir toplumun inşa edilebileceğini” ifade eden Ersoy, “yalan ve adaletsizlik dalgasına karşı gelgitin tersine çevrilebileceğini” kaydetti.
“Doğrular örgütlenip ayağa kalktığında, örgütlü bir halkın karşısında hiçbir yalan duramaz” diyen Ersoy, Bağımsızlık Yolu’nda örgütlenme çağrısı yaptı.
Umut Ersoy, partiye üye olmak için, “www.bagimsizlikyolu.org” adresinden edinebilecek başvuru formları ile Bağımsızlık Yolu’na ulaşılabileceğini veya 0533 875 0274 numaralı Whatsapp hattına mesaj gönderilebileceğini kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.