banner913
banner932
banner1032

Ataoğlu'nun 1 Mayıs mesajı...

banner1020

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, emekçilerin haklarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve refahlarını artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

banner974
Ataoğlu'nun 1 Mayıs mesajı...

banner971
Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ataoğlu mesajında şunlara yer verdi:

 
“İşçi ve emekçilerimizin özverili çalışmaları, katkıları her zaman çok kıymetlidir. Her birinizin emek ve alın teriyle katkı sağladığı toplumumuzun değerini, bir kez daha vurgulamak istiyorum.
 
Sizler, ülkemizin dört bir yanında, çeşitli alanlarda önemli roller üstleniyorsunuz. Gösterdiğiniz özveri ve çalışma azmi, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için en temel bir unsur. Bu nedenle, siz değerli işçi ve emekçilerimize minnettarım.
 
Bizler emeğin en yüce değer olduğu bilinci ile işçi haklarına karşı hassasiyetle yaklaşıyor, aynı şekilde işçi barışının en iyi seviyede olması ve korunmasına yönelik adımlar atmayı da ihmal etmiyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da emeğe gereken değeri vermeyi kendimize bir sorumluluk biliriz.
 
Değerli emekçilerimizin haklarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve refahlarını artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin daha iyi bir gelecek ve daha adil bir yaşamı hak ettiğine inanıyoruz.
 
Bu duygularla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü canı gönülden kutluyor, tüm işçi ve emekçilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.